Benvinguts !! El curs de guies 2019 ja ha començat !!!

Barcelona Guide Bureau és una empresa fundada per guies l’any 1990. Des del primer moment aquests guies adoptaren amb fermesa una actitud de qualitat i millora continua, que ens ha dut a fer centenars d’accions formatives i de reciclatge. 

Avui dia  som una agència de viatges Majorista - minorista, títol GC-153-MD, NIF: B62685540, especialitzada en tot tipus de visites a la ciutat de Barcelona i excursions per Catalunya. 

De la nostra experiència en el sector i de la voluntat de seguir oferint serveis cada cop més acurats d’acord amb la nostra filosofia d’empresa, sorgeix la necessitat de tenir i mantenir un equip propi de guies que a través de la formació continua i del seguiment del seu desenvolupament personal ens ajudin a donar la màxima qualitat. 

És d’aquesta manera que el 2001  neix "El Centre de Formació BGB", també amb l’esperit de ser un punt de trobada i d’intercanvi per tot el que fa a la professió de guia turístic.

Al segle XXI hem sumat esforços amb la Universitat de Girona per oferir-vos la millor formació com a Guies de Turisme de Catalunya.                                        

Vols ser Guia de Turisme?

Molt probablement a principis de 2019 s'aprovarà la nova normativa que regularà a Catalunya l'accés a la professió de Guia de Turisme. (Quan surti us la farem arribar).

Desapareixeran definitivament els exàmens per donar pas al carnet per punts, cada titulació (turisme, història...), idioma, etc. tindrà un equivalent en punts, qui sumi els punts demanats obtindrà el carnet. Sembla però, que, en qualsevol cas, s'hauran d'acreditar 150 hores de formació / reciclatge específics i és aquí on el nostre curs de 163 hores us ho facilita.

Els guies de Turisme tenim la responsabilitat de presentar el nostre país i la nostra cultura als visitants, de la nostra intervenció es desprèn la imatge del país / ciutat, d’aquí la importància de fer aquesta funció de ”interface” cultural, més que habilitar els temuts guies enciclopèdia, formem comunicadors eficaços.

Amb el carnet de guia passa el mateix que amb el carnet de conduir, a partir del moment que l'obtens és quan comences a aprendre a circular. Per a que aquest aprenentatge no sigui a base de cops, des de BGB, us oferim un curs dissenyat per aprendre realment a fer de guia. Poder fer-lo sense tenir la pressió d'un examen fa que sigui més relaxat.

Us explicarem que el públic en general ve a conèixer la ciutat i a passar-ho bé, que és més important un somriure que una data, que el guia no és el protagonista sinò la ciutat, que si un senyor porta dues càmeres penjades al coll i una de vídeo a la mà estarà més interessat en tenir temps lliure per a fer fotos que en escoltar, que si el grup és especialista en alguna cosa, serà precisament d’allò del que no haurem de parlar, que si es tracta d’una visita temàtica amb un grup molt interessat serà una de les poques ocasions on el guia podrà lluir la seva musculatura cultural, etc...

Aquest coneixement només el dòna l'experiència, si voleu aprendre a fer de guia, acreditar les 150 hores de formació, aconseguir la màxima satisfacció del vostres clients o simplement actualitzar coneixements, us oferim el ja tradicional Curs de formació de guies de Turisme de Catalunya 2019.

Mira a la pestanya Modalitats, hem dissenyat una oferta formativa que s’adapta a tu, amb flexibilitat total perquè triïs la opció que millor s’adeqüi al que necessitis.

 

Xarxes Socials

Per estar informat de les últimes noticies del sector que et poden interessar com per exemple aquesta:

L’Aprenent de guia Turístic TV3

L’aprenent és un "docushow" amb tocs d’humor, presentat per en Llucià Ferrer que s’inicia professionalment en tretze ocupacións diferents. Amb un to il·lusionat i engrescador, afrontarà cada jornada laboral amb uns reptes durs i concrets , aquí veureu com s’inicia en la professió de guia turístic.

L’Aprenent de guia Turístic, Part 1

El Turisme: Una industria en creixement

En aquest vincle trobaràs informacions generals del sector, informes, estadístiques, publicacions, etc…

 Llegeix més

 

L’Aprenent de guia Turístic, Part 2